De Valk Gym beleving

De Valk Gym Beleving, echte verhalen van echte sporters. Hoe ervaren onze leden de Valk Gym beleving en waarom zijn ze zo tevreden? Lees het zelf en maak een afspraak om de proef op de som te nemen.

De Valk Gym beleving

De Valk Gym Beleving, echte verhalen van echte sporters. Hoe ervaren onze leden de Valk Gym beleving en waarom zijn ze zo tevreden? Lees het zelf en maak een afspraak om de proef op de som te nemen.

Diabetes controleren

Vorig jaar ben ik begonnen bij ‘‘Valk Gym Venlo”. Ik ben gaan sporten omdat ik diabetes heb en ik het zeer moeilijk onder controle kon houden. Tweemaal per week doe ik nu de Milon cirkel en eenmaal per maand krijg ik een personal training.

De trainingen vinden plaats in een zeer mooie ongedwongen omgeving met een zeer vriendelijke en goede begeleiding. Omdat ik zo tevreden en enthousiast ben is mijn vrouw ook lid geworden bij Valk Gym en sporten we nu samen en zie we dit ook als Quality-time.

Nadat we gesport hebben kunnen we ook nog gebruik maken van de Wellness, 3 verschillende soorten sauna’s en prachtig zwembad.

Al met al zijn mij diabetes waarden nu aan het dalen en heb ik baat de begeleiding die ik krijg aangeboden. Het is echt een aanrader voor iedereen!

John Bruinen

Kwalitatieve ontspanning

Ik zoek altijd een sportschool waar ik na de inspanning kwalitatieve ontspanning kan genieten; een gym met zwembad en sauna zijn er in Venlo niet veel en dan kom je al snel bij Valk gym terecht. Voorheen was ik fervent (vecht)sporter maar nu met de bedrijvigheid is er te weinig tijd om op de oude manier door te gaan. De krachttraining kost me teveel energie om te herstellen, terwijl training nu juist energie moet opleveren! Samen met Moreno hebben we mijn training in 1 jaar 180 graden omgedraaid, van kracht naar core, conditie en heel veel rekken..Jaja lach maar 😅, maar het levert de energie op en het vermogen om de uren als ondernemer lachend en met goede energie te geven. En dat was het nieuwe doel. De beste investering is in jezelf. Moreno Walda en Roy Hermans, bedankt!

Djino Snijtsheuvel – Mad Pianos Venlo

Uitdagend en leuk

Vanaf de start van Valk Gym tot op heden hebben mijn man en ik personal training bij Moreno Walda. De trainingen zijn professioneel, uitdagend en leuk. Moreno is zeer betrokken en weet goed maatwerk te bieden. Of ik nou tijdens mijn zwangerschap kwam trainen, na mijn bevalling of op mijn huidige niveau, alle trainingen zijn mooi afgestemd. Het is mooi om te zien hoe we in relatief korte tijd zijn gegroeid in kracht en conditie. Dit motiveert om nog verder door te groeien. Wij gaan hier niet meer weg!

Rowena Den Hollander-Roeffen

Valk Gym Venlo app

Alle resultaten kunt u eenvoudig in onze unieke app bijhouden. U krijgt een eigen profielpagina waar u uw sportprestaties en lichaamsmetingen kunt bijhouden. Denk aan gewichten, conditie, vetpercentages etc. Daarnaast ontvangt u pushberichten, eventuele voedingsschema’s, openingstijden of overige nieuwsberichten. Verder is het mogelijk via de app uw training te reserveren. Hierdoor garanderen wij een maximaal aantal mensen in de fitnessruimte.

Moreno Walda
Tim Bruinen

Wilt u trainen met een gediplomeerde personal trainer?

Bekijk onze abonnementen

Ervaar Valk Gym Venlo

Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084