Locatie

Valk Gym is gelegen op de 2e etage binnen het nieuwe van der Valk Hotel in Venlo.

Locatie

Valk Gym is gelegen op de 2e etage binnen het nieuwe van der Valk Hotel in Venlo.

Van der Valk Hotel Venlo, Nijmeegseweg 90

Valk Gym is gelegen op de 2e etage binnen het nieuwe van der Valk Hotel in Venlo. Een locatie die vanuit diverse dorpen heel eenvoudig is te bereiken. Daarnaast is er een modern à la carte restaurant, een live cooking buffetrestaurant en een trendy hotelbar. Waar u na uw training nog kunt genieten.

Personal training, wellness en beauty

Op de 2e etage van deze prachtige locatie bieden wij u in een exclusieve en kleinschalige setting het all-in one package van fitness, personal training, beauty en wellness. Dit met als doel fysieke en mentale in- en ontspanning. Maak gebruik van de luxe fitness met personal trainer, drie soorten sauna’s, relaxruimte, schoonheidsbehandelingen, massage en indoor zwembad.

Wilt u vrijblijvend een rondleiding boeken?

Bekijk onze abonnementen

Wilt u minder fysieke kwaaltjes en mentaal sterker worden?

Wilt u trainen op tijden dat het u uitkomt? Veilig, doelgericht en op een aantrekkelijke manier? Wacht dan niet tot morgen en sluit vandaag nog uw abonnement af. Weg met de kwaaltjes. Op naar een vitaal, gezond en sterk lichaam.

Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084