BGN & zorgverzekeraars

Binnen Valk Gym Venlo garanderen wij naar kwaliteit en deskundigheid. Voor voedingsbegeleiding geldt dat er geaccrediteerde Gewichtsconsulenten aanwezig zijn die zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een BGN- Gewichtsconsulent biedt maatwerk en adviseert, begeleidt en coacht cliënten bij het verbeteren van hun voedings- en beweegpatroon met als doel een gezond gewicht. Er wordt gewerkt volgens de “Richtlijnen goede voeding” van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor u dat de voedingsadviezen wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van een BGN- Gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding ligt doorgaans rond de €100 tot €200,- per jaar. Via onderstaande link vindt u het “Overzicht vergoedingen zorgverzekeraars 2021 en 2022”. Valk Gym Venlo adviseert u met klem om ten alle tijden zelf bij de zorgverzekeraar na te vragen of de desbetreffende vergoeding klopt en u hiervoor in aanmerking komt.

Ervaar Valk Gym Venlo

Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084