Fit

Een van de meest genoemde doelen waarom met gaat trainen is fit worden of fit blijven. Daar gaan we bij Valk Gym Venlo dan ook volledig voor met dit speciale fit abonnement!

Fit

Een van de meest genoemde doelen waarom met gaat trainen is fit worden of fit blijven. Daar gaan we bij Valk Gym Venlo dan ook volledig voor met dit speciale fit abonnement!

Het Fit abonnement van Valk Gym Venlo

Bij Valk Gym Venlo gaan we voor helemaal fit! Dit doen we door je techniek en houding te verbeteren en variatie en uitdaging toe te voegen aan je trainingsroutine en begeleiding te bieden binnen je voeding en levensstijl. Daarnaast kun je na het trainen lekker ontspannen in onze wellness. 

Extra fit met Personal Training in Venlo

Onze personal trainers stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je op dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, niveau, behoeften en beperkingen. 

Valk Gym Venlo helpt je gemotiveerd te blijven om je doelen te behalen. Door regelmatige afspraken te maken wordt de kans groter dat je consistent blijft trainen en je doelen bereikt. 

We helpen bij het verbeteren van je techniek en houding tijdens het trainen, waardoor je de kans op blessures vermindert en de effectiviteit van je training verhoogt. 

2 sportmomenten per week!

Fit abonnement
Singel € 285,00 – / maand
Duo € 192,50 – / maand / persoon

 • 2 Personal training sessie per maand 
 • 6 Premium fitness momenten per maand 
 • Online voedingsadvies / begeleiding  

Abonnementen zijn af te sluiten voor 3, 6 en 12 maanden, Je ontvangt 10% korting bij het afsluiten van een 12 maanden abonnement bij Valk Gym Venlo. Prijzen zijn inclusief BTW.

Wilt u ook

meer energie hebben, een verbeterde weerstand hebben, alerter zijn en je focus behouden, effectiever zijn en meer plezier hebben, betere keuzes maken?

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap.

  Of neem direct contact op met Moreno

  Ervaar Valk Gym Venlo

  Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

  Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

  Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084