Health

Personal training kan een effectieve manier zijn om gezond te worden en te blijven. Het Valk Gym Venlo health abonnement is de beste basis!

Health

Personal training kan een effectieve manier zijn om gezond te worden en te blijven. Het Valk Gym Venlo health abonnement is de beste basis!

Het Health abonnement van Valk Gym Venlo 

Bij Valk Gym Venlo staat een gezonde levensstijl centraal. Alleen trainen is niet afdoende, we kijken samen naar je levensstijl en werken een persoonlijk voedingsschema voor je uit. Dit in combinatie met het ontspannen in onze wellness is de basis voor een goede gezondheid.

Gezond met personal training

Onze personal trainers ontwikkelen een trainingsprogramma afgestemd op jouw gezondheidsdoelen, rekening houdende met eventuele beperkingen.

Valk Gym Venlo zorgt ervoor dat je techniek en houding verbetert tijdens het trainen, waardoor je de kans op blessures vermindert en de effectiviteit van je training verhoogt. 

Door regelmatig met onze personal trainers te werken, blijf je gemotiveerd en verantwoordelijk om je doelen te bereiken. 

3 sportmomenten per week

abonnement health
Singel € 460, – / maand
Duo € 280, – / maand / persoon

 • 4 Personal training sessie per maand 
 • 8 Premium fitness momenten per maand 
 • Persoonlijk voedingsadvies / begeleiding  

Abonnementen zijn af te sluiten voor 3, 6 en 12 maanden, Je ontvangt 10% korting bij het afsluiten van een 12 maanden abonnement bij Valk Gym Venlo. Prijzen zijn inclusief BTW.

Wilt u ook

meer energie hebben, een verbeterde weerstand hebben, alerter zijn en je focus behouden, effectiever zijn en meer plezier hebben, betere keuzes maken?

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap.

  Of neem direct contact op met Moreno

  Ervaar Valk Gym Venlo

  Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

  Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

  Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084