Informatie over de zorgverzekering

Valk Gym Venlo heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Wat houdt dat in en waar ben ik aan toe als ik kies voor fysiotherapie binnen Valk Gym Venlo.

Zorgverzekeraars sluiten contracten met fysiotherapeuten om o.a. overeenstemming te bereiken over vergoeding van de zorg, behandeltarieven, behandeltijd en administratiewerken. Dit betekent dat bij aangaan van een contract de fysiotherapeut en desbetreffende praktijk niet van deze regels mag afwijken. Natuurlijk zegt dit niets over de kwaliteit van een zorgverlener. Een niet-gecontracteerde zorgverlener hoeft zeker geen slechtere zorg te bieden dan een gecontracteerde zorgverlener. Wij als Valk Gym Venlo vinden dat U centraal staat tijdens de behandeling of revalidatie. Door afspraken met zorgverzekeraars worden wij beperkt in onze werkzaamheden en wij zijn van mening door zelf keuzes te mogen maken betere kwaliteit te kunnen leveren.

Voor u als patiënt is het verschil dat er een kans bestaat dat u, aangezien er geen afspraken zijn gemaakt met de zorgverzekeraar, een deel van de rekening zelf moet betalen. Dit is afhankelijk van uw eigen polis. Gaat niet van uw eigen risico af.

Ervaar Valk Gym Venlo

Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084