Q Free

Milon Q Free is een vorm van fitness die gebruik maakt van geavanceerde technologie om een efficiënte en effectieve training te bieden. Je kunt zelfstandig sporten en toch houden we een oogje in het zeil.

Q Free

Milon Q Free is een vorm van fitness die gebruik maakt van geavanceerde technologie om een efficiënte en effectieve training te bieden. Je kunt zelfstandig sporten en toch houden we een oogje in het zeil.

Het Q Free abonnement van Valk Gym Venlo

Milon Q biedt een efficiënte, gepersonaliseerde en veilige training, waardoor je tijd bespaart, gemotiveerd blijft en verschillende gezondheidsvoordelen kunt behalen. Dit in combinatie met een personal trainer binnen handbereik, een luxe mooie gym én wellness zorgen voor een exclusieve beleving!

Meten is weten

Onze Milon Q circle biedt een efficiënte training omdat het gebruik maakt van een cirkel van kracht- en cardio-apparatuur die naadloos op elkaar aansluiten. Dit betekent dat je sneller en efficiënter kunt trainen, omdat je minder tijd kwijt bent aan het wisselen van apparatuur.

Een workout duurt slechts 35 minuten en wordt gepersonaliseerd op basis van je fitnessniveau en doelen. Hierdoor bespaar je tijd en kun je de training gemakkelijker inpassen in je drukke agenda. Je kunt deze trainer echter ook uitbreiden en aanpassen wanneer je dat wenst.

Een gepersonaliseerde training op basis van jouw individuele fitnessniveau en doelen. Hierdoor kun je op een effectieve manier aan je doelen werken en worden de oefeningen aangepast aan jouw niveau, jij bepaald wanneer het zwaarder of lichter moet.

2 sportmomenten per week!

Q Free
€ 100,- / maand

 • 1 x per kwartaal Personal training / voortgangsgesprek
 • 8 Premium fitness momenten per maand
 • Toegang tot wellness en zwembad*
 • Trainen / sporten in rust en luxe
 • Optioneel bij te boeken beautybehandelingen
 • Geniet van koffie en thee in onze lounge

Abonnementen zijn af te sluiten voor 3, 6 en 12 maanden, Je ontvangt 10% korting bij het afsluiten van een 12 maanden abonnement bij Valk Gym Venlo. Prijzen zijn inclusief BTW.

Wilt u ook

meer energie hebben, een verbeterde weerstand hebben, alerter zijn en je focus behouden, effectiever zijn en meer plezier hebben, betere keuzes maken?

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap.

  Of neem direct contact op met Moreno

  Ervaar Valk Gym Venlo

  Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

  Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

  Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084