Support

Het is altijd een toegevoegde waarde om begeleiding te krijgen tijdens het sporten. Alleen door apparatuur perfect te gebruiken haal je de beste resultaten en verminder je de kans op blessures.

Support

Het is altijd een toegevoegde waarde om begeleiding te krijgen tijdens het sporten. Alleen door apparatuur perfect te gebruiken haal je de beste resultaten en verminder je de kans op blessures.

Het Support abonnement van Valk Gym Venlo

Bij Valk Gym Venlo helpen we onze leden efficiënter te trainen. Dit doen we door je techniek en houding te verbeteren en variatie en uitdaging toe te voegen aan je trainingsroutine. Het begeleiden naar een gezonde levensstijl is onze missie. Dit alles in een prachtige gym met volledige wellness maken Valk Gym Venlo exclusief!

Personal Training in Venlo

Bij Valk Gym Venlo train je op de beste fitness apparatuur onder toezicht van professionals.

Onze trainers stellen een trainingsprogramma op dat specifiek is afgestemd op jouw doelen en behoeften, waardoor je efficiënter kunt trainen en sneller resultaten kunt behalen. 

Motivatie is ontzettend belangrijk. Onze personal trainers gaan je helpen gemotiveerd te blijven en je verantwoordelijk te houden voor het behalen van je doelen. 

2 sportmomenten per week!

Support
Singel € 155,00 – / maand
Duo € 127,50 – / maand / persoon

 • 1 Personal training sessie per maand 
 • 7 Premium fitness momenten per maand 
 • Online voedingsadvies / begeleiding  

Abonnementen zijn af te sluiten voor 3, 6 en 12 maanden, Je ontvangt 10% korting bij het afsluiten van een 12 maanden abonnement bij Valk Gym Venlo. Prijzen zijn inclusief BTW.

Wilt u ook

meer energie hebben, een verbeterde weerstand hebben, alerter zijn en je focus behouden, effectiever zijn en meer plezier hebben, betere keuzes maken?

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap.

  Of neem direct contact op met Moreno

  Ervaar Valk Gym Venlo

  Hebben wij uw interesse gewekt? Plan een kennismaking met Moreno en probeer ons uit! Moreno zal u rondleiden binnen onze luxe gym en wellness en u ons concept laten ervaren.

  Wij hanteren een maximaal aantal leden. Hierdoor garanderen we geen drukke sportschool. Wel een ultieme beleving en professionele en persoonlijke begeleiding.

  Bel daarom nu met Moreno voor het plannen van een kennismaking: 0618737084